XXX_Zet ‘m op 60

Investeer jij ook één minuut in het klimaat?

Door je cv-ketel op 60 graden te zetten, stoot je minder CO2 uit en bespaar je tot wel 60 euro per jaar op je gasrekening. Doe dit vóór 1 maart, dan kun je ook nog eens een jaar gratis energie winnen. Hoe werkt het?

De meeste cv-ketels zijn standaard ingesteld op 80 graden, maar werken efficiënter op 60 graden. Door de temperatuur van het verwarmingswater (niet het tap- en douchewater) te wijzigen naar 60 graden, verbruik je minder gas. Dat is beter voor het milieu en merk je op je energierekening. En dit zonder verlies van comfort en zonder risico op een koude douche. Met een eenvoudige handleiding kun je dat binnen één minuut zelf regelen.

Gelukt? Stuur een ‘ketelselfie’ en je contactgegevens naar info@zd2030.nl, dan kun jij een jaar gratis energie winnen én Zoeterwoude Duurzaam 2030 maakt kans op 2.500 euro!

Zet ‘m op 60 is een initiatief van Urgenda en cv-ketelfabrikanten. Zoeterwoude Duurzaam 2030 ondersteunt deze actie van harte. Als je meedoet met de selfie-actie geef je toestemming aan Zoeterwoude Duurzaam 2030 om je e-mailadres te delen met Urgenda.