XXXWie zijn wij?

Wij zijn inwoners van Zoeterwoude

Omdat we duurzaamheid belangrijk vinden, willen we jou ook graag enthousiasmeren om duurzamer te wonen. Dit doen we vrijwillig, er zijn dus geen kosten aan verbonden. De ervaringen die we delen zijn niet commercieel, je bent vrij in jouw keuzes.

Waarom doen we dat?

De verandering van het klimaat is steeds meer zichtbaar. Denk bijvoorbeeld aan de extreme hitte in Nederland, de bosbranden in Australië en de overstromingen in Jakarta en Venetië. Maar waar moet je beginnen als je wilt bijdragen aan het oplossen van dit probleem? Dat kan dichtbij huis door duurzamer te wonen. Wij zetten ons in voor een duurzaam Zoeterwoude, doe je met ons mee?

Wat bieden wij?

Graag laten we je kennis maken met het stappenplan.

Je kunt een energieambassadeur bij jou thuis uitnodigen. Hij of zij, ook een inwoner uit Zoeterwoude, geeft informatie en tips over de mogelijkheden om duurzamer te wonen, over isoleren en energie opwekken. Lees ook eens de verhalen van inwoners die hier al gebruik van gemaakt hebben.

We geven informatie over subsidies van de gemeente Zoeterwoude. De gemeente draagt hiermee bij aan de verduurzaming van jouw huis.

Daarnaast richten we coöperaties op om in de buurt groene energie op te wekken. Groene energie gewoon uit Zoeterwoude!

 

 

 

 

 

Waar zijn we nog meer te vinden?

Regelmatig zijn we te vinden in Zoeterwoude, wij vertellen je dan ook graag meer over energie besparen, energie opwekken, subsidies en groene stroom inkopen.