XXXWie zijn wij?

Wij zijn inwoners van Zoeterwoude

Omdat we duurzaamheid belangrijk vinden, willen we jou ook graag enthousiasmeren om duurzamer te wonen. Dit doen we vrijwillig, er zijn dus geen kosten aan verbonden. We delen graag onze ervaringen en geven je advies.

Waarom doen we dat?

De verandering van het klimaat is steeds meer zichtbaar.  Maar waar moet je beginnen als je wilt bijdragen aan het oplossen van dit probleem? Dat kan dichtbij huis door zelf te besparen op het gebruik van energie. Je bespaart niet alleen op CO2 uitstoot maar ook op de kosten. Goed voor het milieu en jouw portemonnee. Wij zetten ons in voor een duurzaam Zoeterwoude, doe je met ons mee?

Wat bieden wij?

Graag laten we je kennis maken met het stappenplan.

Je kunt een energieambassadeur bij jou thuis uitnodigen. Hij of zij, ook een inwoner uit Zoeterwoude, geeft informatie en tips over de mogelijkheden om duurzamer te wonen, over isoleren en energie opwekken. We geven informatie over subsidies, die je kunt aanvragen. Lees ook eens de verhalen van inwoners die hier al gebruik van gemaakt hebben.

Daarnaast richten we coöperaties op om in de buurt groene energie op te wekken. Groene energie gewoon uit Zoeterwoude!

In onze jaarverslagen lees je meer over onze activiteiten en plannen.

 

Waar zijn we nog meer te vinden?

Regelmatig zijn we te vinden in Zoeterwoude, wij vertellen je dan ook graag meer over energie besparen, energie opwekken, subsidies en groene stroom inkopen.